2014/04/26

E-Okul Veli Girişi - E-OKUL Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş

e-okul giriş, e okula giriş, e okul veli girişi, e okul açılmıyor, e-okula nasıl girebilirim, e-okul sınav sonuçları, E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME GİRİŞİ, E-OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ, eokul sitesi, e-okul sitesi


E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ GİRİŞ



https://e-okul.meb.gov.tr/IlkOgretim/Veli/IOV00001.aspx


E-Okul sistemi üzerinden Öğrenciler ve Veliler dönem içerisindeki devamsızlık bilgilerine, sınav notlarına ve performans ödevlerinin puanlarına bakabilirler.

TEOG sınavına giren 8.sınıf öğrencileri de TEOG sınav sonuçlarını E-OKUL sistemi üzerinden Veli Bilgilendime Sitemi üzerinden TC Kimlik Numaraları ve Okul Numarası ile giriş yaparak puanlarını öğreneibilirler...

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE GİRİŞ:

e-okuldan giriş yapmak isteyen öğrenci ve veliler sisteme giriş yapabilmek için öğrencinin TC Kimlik numarasını ve okul numarasını bilmek zorundalar. Aksi halde sisteme giriş yapamazlar. Sisteme Tc Kimlik No ve Okul numarası ile giriş yaptıktan sonra güvenlik için öğrenci ile igili sorular sorulmaktadır. Kim bilgilerini doğru giridikten sonra öğrencinin resmini de seçerek sisteme girilebiliyor.

2014-2015 eğitim öğretim yılında okula başlayacak olan 1. sınıf öğrencileri de hangi okula kayıt yaptıracaklarını yine E-Okul sistemi üzerinde öğrenebilecekler.

Yeni Eğitim Öğretim yılında okula yeni başlayacak olan öğrenciilerin velileri şimdiden çocuklarını hangi okula kayıt yaptıracaklarını merak ediyorlar. Kayıt yaptıracakları okulların listeleri Haziran ayından sonra sisteme düşecektir ve E-Okul üzerinden sisteme T.C Kimlik No ile giriş yapılarak öğrencilinin gideceği okulu öğrenebileceklerdir.

E-Okula Giriş Yapamıyorum?

E-Okula giriş yapamamanızın iki nedeni olabilir. Birinci neden bilgileri eksik yada yanlış yazmanız. Diğer neden iste sistemde yaşanan sunucu sorunu. E-Okul yoğun dönemlerde ( sınav sonucu ve kayıt sonucu ) yoğunluk nedeniyle sunucu sorunu yapabilir.
E-Okul ile ilgili soru ve sorunlarınızı YORUM bölümünden yazabilirsiniz...

Yorumlar


EmoticonEmoticon